Мінімальне замовлення від 20 шт.

Машинна вишивка на рушнику

Машинна вишивка на рушникуМашинна вишивка на рушнику – це оригінальний спосіб нанести логотип або назву компанії, ім'я людини та інше. Якщо Ви є власником готелю або бази відпочинку, Вам потрібно подбати, щоб постільна білизна, рушники, тапочки для клієнтів були з логотипом або назвою Вашого готелю. Це додасть значимості і солідності Вашій компанії.

Компанія Suitmaster займається не тільки машинною вишивкою на рушниках, але також вишиває трикотажні вироби, спецодяг, сувенірну та іншу продукцію.


Suitmaster з радістю виконає будь-яке Ваше замовлення по машинній чи комп'ютерній вишивці. На даний момент вишивка дуже дорого цінується, так як вона є давнім символом українського народу. Раніше вишитими рушниками прикрашали майже весь будинок: стіни, столи, лавки. Зараз машинна вишивка на рушнику повністю замінила ручну.

Раніше люди вишивали тільки вручну, це була дуже трудомістка робота, що вимагає професіоналізму. У ті далекі роки вишивкою прикрашали все, починаючи від носових платочків і закінчуючи постільною білизною і скатертинами. Але в наші дні все ручні процеси почали автоматизуватися, і з'явилася машинна вишивка на рушнику, верхньому одязі та іншій тканині, що набагато спростило роботу людей.

Зазвичай машинна вишивка на рушнику зустрічається в готелях, базах відпочинку, санаторіях і спортивних клубах. Логотип або товарний знак, який вишитий на рушнику, відразу відкладається в пам'яті клієнта, так як він постійно користується таким рушником.

Компанія Suitmaster готова здійснити будь-яке Ваше замовлення по вишивці тканинних виробів або по виготовленню корпоративного робочого одягу. Якщо Вам потрібна машинна вишивка на рушнику, залиште замовлення нашим фахівцям для подальшої роботи.