Мінімальне замовлення від 20 шт.

Зробити вишивку на кепці

Зробити вишивку на кепціХочете, щоб форма співробітників Вашого закладу мала відмітні знаки і вирішили зробити вишивку на кепках? Ми можемо вишити логотип Вашої компанії на будь-якому одязі, ми займаємося автоматизованою вишивкою і можемо взятися за будь-якого обсягу замовлення. Умови у нас прийнятні і ми цінуємо вибір, довіру своїх клієнтів.

Зробити вишивку на кепці можна будь-якої складності, ми з ентузіазмом підходимо до всіх замовлень. Наш персонал використовує перевірені і якісні нитки, нам дуже важлива довговічність нанесеного малюнка. Ми велику увагу приділяємо і деталям, довірте нам на кепці зробити вишивку і ми не розчаруємо. Процес вишивки автоматизований і тому дефекти, пов'язані з людським фактором, зведені при роботі до мінімуму. До нас часто звертаються представники ресторанів-фастфудів і плануючі промо-акції в супермаркетах фахівці. Ми завжди до потреб та інтересів замовників відкриті, у нас дуже вигідні умови. Зробити на кепці вишивку для нас не проблема, ми використовуємо сучасне обладнання для роботи і завжди домагаємося намічених результатів. Якщо Ви хочете, щоб форма Вашого персоналу виглядала справді респектабельно, звертайтеся до нас прямо зараз.

Вирішили зробити вишивку на кепці? Довіртеся професіоналам в цій області, ми можемо запропонувати найбільш привабливі умови.


Щоб зробити на кепці вишивку, зв'яжіться з нами за контактними телефонами. Вам детально розкажуть про особливості автоматизованої вишивки і уважно всі побажання та ідеї вислухають. Співпрацювати з нами просто та зручно, Ви можете і самі в цьому переконатися, звернувшись до нас з відповідальним завданням.