Мінімальне замовлення від 20 шт.

Купити вишитий рушник

Купити вишитий рушникХочете купити вишиті рушники для свого готелю чи ресторану? Ми можемо на махрові вироби нанести вишивку будь-якої складності. Це може бути лого Вашої компанії або будь-які запропоновані зображення. Для офісних установ, різних салонів і приватних дитячих садів такі вироби будуть найкращим рішенням. Ми ціни на готові вироби пропонуємо лояльні і надати можемо їх оперативно.

Зацікавлені купити вишитий рушник? Зверніться в нашу компанію і замовлення на необхідні кількості таких виробів ми опрацюємо найближчим часом.


Купіть рушники вишиті з якісних матеріалів, наші виглядають насправді естетично і прослужити вони здатні довговічно. Догляд за рушниками буде нескладний, їх матеріал приємний на дотик і не потребує специфічного прання. До нас із замовленням будь-якої складності можна звернутися в будь-який час. Ми пропонуємо купити вишиті рушники за допомогою якісних і яскравих ниток. Навіть дрібні деталі на рушнику будуть добре видні і впізнавані. З прикладами нашої вишивки можна на сайті ознайомитися, ми працюємо з ентузіазмом над усіма проектами. Щоб у нас купити вишитий рушник Ви можете залишити замовлення за контактним номером. З Вами узгодять всі параметри необхідних виробів і отримати Ви їх зможете вже через короткий термін. Прийміть рішення використовувати в своєму готелі або салоні фірмові рушники, виготовлення наших обійдеться Вам недорого. Ми любимо свою роботу і за якість виконаної вишивки можемо ручатися.

Щоб вишиті рушники купити на вигідних умовах Ви можете звернутися до нас за вказаними на сайті телефонами. Ми дамо розгорнуті відповіді на питання і розповімо про запропоновані послуги більш докладно. З нами діляться позитивними і завжди приємними враженнями про результати співпраці.