Мінімальне замовлення від 20 шт.

Народна вишивка рушника

Народна вишивка рушники ніколи не втрачає актуальності, особливо в Україні. Невеликі етнічні візерунки на одязі або в аксесуарах створюють контраст, а дрібними деталями завжди можна освіжити навіть старі речі. Ми рекомендуємо звертатися до фахівців, щоб забезпечити співробітників компанії тематичної уніформою.

Наше ательє надає не тільки послуги народної вишивки на рушниках. Ми також наносимо візерунки на одяг, сувенірні вироби з тканини, займаємося виготовленням одягу, фартухів, серветок. Ми наносимо логотипи компаній різними способами, в тому числі і термодруком. Ви можете звернутися до нас, якщо Вам необхідна велика кількість рекламного одягу або уніформи. Так як співробітники ательє працюють з високотехнологічними верстатами, Ви можете не турбуватися про якість готових виробів. Крім цього, перш, ніж приступити до народній вишивці на рушниках Вашого закладу, досвідчені фахівці попередньо уточнюють всі деталі виконання проекту. Якщо Ви не визначилися з візерунком або тільки плануєте розробити логотип, ми Вам допоможемо з дизайном та розташуванням малюнка, надамо чорнові варіанти і разом затвердимо найкращий.

Якщо Ви хочете відзначитися на тлі інших закладів, приділіть увагу деталям. Замовте дійсно якісну народну вишивку для рушників в готелі, готелі або ресторані. Гості закладу відзначать про себе цей знак уваги і Ваш статус в уявленнях людей зросте. Ви можете також звернутися до нас і за іншими видами послуг, які передбачають нанесення малюнка на тканині різного типу, а також виготовлення уніформи і спецодягу.

Зверніть увагу на актуальні ціни, які ми опублікували на офіційному сайті нашого ательє. Ви можете дізнатися більше не тільки про вартість послуг, але також і про те, як відбувається виконання робіт. Народна вишивка рушники на сьогоднішній день є актуальною в нашому ательє. Ви можете замовити її для готелю чи ресторану, щоб привернути увагу клієнтів і створити рекламу закладу.


Радимо вам зв'язатися з нами за телефоном, щоб дізнатися більше про виконання послуг, доступних формах оплати, а також про акції. Замовляйте дійсно довговічну народну вишивку на серветки і рушники, яка не зійде після першого прання.