Мінімальне замовлення від 20 шт.

Рушники з логотипом на замовлення

Рушники з логотипом на замовленняБагато підприємців звертаються в ательє за нанесенням логотипу або малюнка на тканинну поверхню виробів щоденного використання. Рушники з логотипом на замовлення на сьогоднішній день є не просто рекламою закладу, але також і затвердженням статусу готелю чи ресторану. Коли Вас оточує гарні меблі, дорогий посуд, і кожна річ говорить про це місце, Вашу довіру до ресторана або готелю зростає. Якщо Ви хочете справити приємне враження на своїх гостей, рекомендуємо придбати на замовлення рушники з логотипом Вашої компанії. Також серед виробів можуть бути серветки, скатертини, наволочки, підодіяльники, халати і навіть одяг.

Наше ательє надає широкий спектр послуг, починаючи виготовленням спецодягу і сувенірів, закінчуючи комп'ютерною вишивкою. Наша команда досвідчених фахівців забезпечує високу якість виконаної роботи завдяки високоякісному сучасному обладнанню та багаторічному досвіду. Якщо Ви вирішили звернутися до нас за рушниками з вишивкою на замовлення, ми детально обговоримо всі деталі замовлення, уточнимо нюанси і запропонуємо різні варіанти підсумкового результату. Зверніть також увагу на те, що ми надаємо вибір між різними способами нанесення малюнка. Термодрук і вишивка на замовлення на рушники мають свої переваги і недоліки. Ви можете ознайомитися з особливостями кожного методу на офіційному сайті компанії.

Пропонуємо Вам ознайомитися з актуальними цінами за наші послуги. Якщо вам необхідно виготовити рушники з логотипом на замовлення, звертайтеся до нас по телефону. Просто наберіть наш номер, щоб дізнатися більше про план виконання проекту, доступні способи оплати та доставки.


Ви можете зайнятися рекламою свого закладу самостійно без великих витрат. Для цього тільки необхідно надавати хороший сервіс і заявляти про себе. В цьому Вам допоможуть наші фахівці, які із задоволенням нададуть нанесення логотипу на замовлення на поверхню рушників.