Мінімальне замовлення від 20 шт.

Вишивка на махровому рушнику

Вишивка на махровому рушникуВишивка на махровому рушнику може знадобитися як окремим людям, так і компаніям. Якщо Ви займаєтеся в ресторанному або готельному бізнесі, нанесення логотипу Вашого закладу на вироби щоденного користування може бути додатковою рекламою. Коли гості бачать в кожній деталі розпізнавальні знаки, це підкріплює їх враження про відвідування тільки з позитивного боку. Приділіть увагу серветкам і махровим рушником - замовте вишивку, яка приверне увагу і підкреслить солідний статус Вашого закладу.

У наше ательє звертаються абсолютно різні люди. Завдяки широкому асортименту послуг та сучасному обладнанню ми можемо задовольнити потреби і бажання кожного. Навіть у випадках, коли клієнт не має заготовок для майбутнього візерунка, наші співробітники готові допомогти з розробкою вишивки для махрових рушників. Пропонуємо Вам ознайомитися з повним переліком послуг, які стануть в нагоді як приватним особам, так і власникам компаній. У нас Ви можете замовити нанесення логотипу на уніформу, пошиття трикотажного одягу, а також термопечать. Щоб зробити вибір між різними способами нанесення малюнка на тканину махрового рушника, вивчіть вишивку і друк на нашому офіційному сайті. Ми регулярно оновлюємо інформацію про характеристики та переваги різних послуг. Також на сайті ательє у вільному доступі опубліковані ціни на різні види робіт, однак Ви завжди можете зв'язатися з нами по телефону, щоб уточнити вартість послуг.

Не пропустіть акції - звертайтеся до нашого менеджера за номером, який вказаний в онлайн ресурсі ательє, щоб дізнатися про спеціальні пропозиції. Якщо Вам необхідна дійсно якісна і довговічна вишивка на махровому рушнику, яка не зійде після прання, вибирайте Suitmaster. У стінах нашого підприємства досвідчені фахівця працюють виключно з сучасним обладнанням. Ми докладемо всіх зусиль, щоб задовольнити Ваші побажання.


У список напрямків нашої діяльності входить багато видів робіт, як виготовлення спецодягу, аксесуарів, нанесення логотипів і термодрук. У Вас є можливість забезпечити своєму закладу тематичними махровими рушниками з вишивкою високої якості. Незважаючи на щільність матеріалу, ми все одно надаємо чіткий і міцний малюнок з яскравою нитки, що не протреться.