Мінімальне замовлення від 20 шт.

Кепки з вишивкою логотипу


Хочете використовувати для персоналу швидкого харчування кепки з вишивкою логотипу? Замовити потрібну їх кількість на вигідних умовах Ви можете в нашій компанії. Ми використовуємо для вишивки яскраві і якісні нитки, вишивка виходить чіткою і естетичною. Наші розцінки прийнятні і роботи ми виконуємо за короткі терміни. Зв'яжіться з нами прямо зараз для обговорення вишивки, ми готові приступити до неї вже найближчим часом.

Цікавлять кепки з вишивкою логотипу? Зверніться в нашу компанію і роботи з вишивки будуть виконані високоякісно.


Кепки з вишивкою логотипуЗ вишивкою логотипу кепки відмінно підійдуть для співробітників АЗС, промоутерів і персоналу сервісних центрів. Ми гарантуємо довговічність вишивки, вона не зіпсується після прання і буде виглядати презентабельно. Машинне обладнання дозволяє вишити логотип будь-якого розміру, Ви можете вибрати кепки оптимальних кольорів. Звертайтеся до нас прямо зараз з питання вишивки логотипів на кепках, ми пропонуємо на послуги оптимальні умови. Прийміть рішення створити єдину відмінну форму для персоналу свого закладу. В кепках від нашої компанії він почуватиметься комфортно, на приклади вишивки Ви можете прямо зараз подивитися на нашому сайті.

Вибирайте на користь кепок з вишивкою логотипу, і Ви про їхню покупку не пошкодуєте. У нас Ви можете замовити вишивку і на інших елементах корпоративного одягу, наша команда виконає роботи швидко і якісно. Ми цінуємо довіру клієнтів і нам важливий як естетичний, так і якісний результат виконаної роботи. Якщо у Вас є питання по такій послузі, то не зволікайте і відразу звертайтеся до фахівців з багатим досвідом. Ми завжди раді дзвінкам від замовників і готові забезпечити їх необхідною інформацією по послугам. Наші контактні телефони вказані на сайті.

Потрібні кепки з вишивкою логотипу? Ми пропонуємо саме те, що Вам потрібно.