Мінімальне замовлення від 20 шт.

Машинна вишивка на рушниках

Машинна вишивка на рушникахЧи плануєте надати своїй компанії більшої уваги з сторін гостей? Готель чи ресторан потребує індивідуальності деталей інтер'єру? Наше ательє надасть рішення - машинна вишивка на рушниках та інших виробах з тканини. Пропонуємо Вам ознайомитися з різними видами послуг, які доступні на нашому сайті, щоб вибрати саме те, що підійде саме вам.

Крім швидкої і недорогий машинної вишивки на рушниках, ми надаємо роботи з різними предметами одягу та аксесуарами. У Вас є можливість замовити нанесення яскравого візерунка на поверхню уніформи своїх підлеглих або на предмети декору: штори, скатертини, хустки, серветки, чохли, наволочки та рушники. Машинна вишивка не вимагає багато часу і грошей - вона проводиться автоматично і не допускає помилок. З цієї причини Ви можете недорого оновити інтер'єр свого закладу за допомогою досвідчених фахівців нашого ательє. Рекомендуємо звернутися до співробітників нашої компанії, щоб обговорити деталі роботи. Так як нанесення візерунка, малюнка, логотипу або написи вимагає підготовки, Ви можете взяти участь у виборі кінцевого дизайну рушників. Машинна вишивка нашого виробництва не злиняє і не зійде з тканини після першого прання, а фірмовий дизайн такій незначній деталі додасть Вашому закладу більше солідності і довіри з боку відвідувачів.

Здивуйте гостей увагою до деталей. Машинна вишивка на рушниках за оптимальною вартістю дасть друге дихання звичного предмету інтер'єру. Звертайтеся до нас за телефоном, щоб обговорити деталі замовлення, а також дизайн виробу і доставку.


Щоб зв'язатися з нами, телефонуйте за номером, який розміщений на офіційному сайті ательє. Рекомендуємо також звернути увагу на асортимент послуг і зробити вибір серед видів машинної вишивки на рушник, одязі та аксесуарах, щоб змінити стиль свого закладу без значних витрат.