Мінімальне замовлення від 20 шт.

Вишивка на футболках ціна

Вишивка на футболках цінаВ Україні набирає популярність осучаснена вишивка на футболках, ціна якої задовольняє потреби массмаркета. Якщо Ви належите до тих жителям Києва, для оточення яких важливо залишатися на хвилі популярності в напрямку моди, Ви можете сміливо звертатися в наше ательє, щоб оновити свій гардероб. Найприємніше для приватних клієнтів нашої компанії полягає в тому, що Вам не потрібно купувати нові речі, а досить вибрати кілька речей з шафи, щоб нанести недорогу за ціною вишивку. Футболка, джинси, аксесуари та багато іншого можна освіжити завдяки яскравому візерунку.

Крім приватних осіб до нас звертаються і представники компаній Києва. Футболка є найоптимальнішим рішенням для дизайну робочого одягу на теплу пору року. Простий зовнішній вигляд і зручний крій одягу дозволяє співробітнику відчувати себе вільно, а дрібні деталі в одязі, як вишивка на футболці за прийнятною ціною, дозволяють знайти співробітника в натовпі відвідувачів і навіть розділити робітників з різних відділів. Ми рекомендуємо ознайомитися з повним спектром послуг, що надаються нашого ательє на офіційному сайті. Крім довговічною і яскравою вишивки на футболках за помірними цінами досвідчені співробітники компанії готові виконати і інші види робіт.

Якщо Вас цікавить саме нанесення готового логотипу, написи або зображення методом вишивання, телефонуйте нашому менеджеру за номером, який розміщений в інтернеті. Професійна машинна вишивка на футболках, ціна якої доступна для середньостатистичного киянина, не тільки додасть закінчений вигляд простому предмету одягу, але також і дозволить Вам виділити своїх співробітників.


Зв'яжіться з нами, щоб обговорити деталі замовлення, вартість роботи і терміни виконання. Також ми можемо разом розробити візерунок, якщо Ви не визначилися з остаточним результатом, які хочете бачити. При кожному окремому замовленні ціна робіт з вишивки на футболках обговорюється індивідуально.