Мінімальне замовлення від 20 шт.

Брендування логотипу

Цікавлять послуги брендування логотипу, і Ви хотіли б нанести логотип своєї компанії на одяг? Ми пропонуємо вигідні умови на машинну вишивку та для Вас можемо виконати будь-який обсяг необхідних робіт. Наші фахівці можуть для Вас розробити логотип з нуля або виконати роботу з готовими зразками. Ми для машинної вишивки використовуємо надійне обладнання і хороші нитки.

Плануєте брендування логотипу? Зверніться до досвідчених фахівців, і ми всі доручені роботи виконаємо професійно.

Брендування логотипуЗа брендуванням логотипів на сумки і одяг до нас звертаються представники самих різних компаній. Створення корпоративної форми з логотипами зазвичай цікавить співробітників виробничих компаній. Якісно нашиті зображення можуть замовляти керівники гуртків і громадських організацій. Ми маємо багатий досвід в брендуванні логотипів і з півслова розуміємо ідеї клієнтів. Ми знаємо, як зробити запам'ятовуємою і впізнаваємою форму співробітників громадського харчування. Фахівці компанії із задоволенням візьмуться за нашивки для персоналу готелів чи пансіонатів. У нас брендування логотипу своєї компанії замовити може кожен. До всіх нових замовників у нас персоналізований і відповідальний підхід. Роботи по вишивці на одязі і рушниках ми завжди завершуємо в обумовлені терміни. Нам дуже важлива якість нашивки і її естетичний вигляд, довговічність. Ми працюємо з вишивкою різних розмірів, і наші фахівці уважні до всіх деталей роботи.

Обговорити умови брендування логотипу та отримати детальну консультацію по такій послузі можна у нас в будь-який час. Ми цінуємо вибір клієнтів і з задоволенням розповімо про переваги нанесення логотипів саме машинною вишивкою. Ви з нами можете зв'язатися за вказаними телефонами, ми дамо відповіді на всі питання.