Мінімальне замовлення від 20 шт.

Брендувати одяг

Ваша організація налічує значну кількість співробітників, і Ви хотіли б брендувати їх одяг? Ми пропонуємо послугу нанесення логотипу і різних зображень на будь-які елементи одягу. Наша команда може розробити для Вас дизайн нашивок з нуля або ж виконати роботу з вже готовими зразками. Нам Ви можете доручити і сам пошив оптимального за всіма критеріями спецодягу.

Зацікавлені брендувати одяг? Зверніться в дослідну компанію, і робота буде виконана професійно.

Брендувати одягЩоб грамотно одяг брендувати ми використовуємо сучасне обладнання і кращі за якісними характеристиками нитки. Логотип важливо зробити помітним і яскравим, щоб він добре запам'ятовувався. Єдина корпоративна форма дозволить співробітникам відчувати себе однією командою у виконанні важливої ​​мети. Одяг брендувати можна й для промо-акцій чи громадських заходів. Ми можемо на сумки і навіть взуття нанести якісну машинну вишивку. З усіма замовниками у нас працюють персонально і перед роботою ми обговорюємо все її нюанси. Ціни розраховуються у нас в залежності від складності вишивки та обсягів використовуваних для неї матеріалів. Брендувати одяг співробітників готелів, розважальних центрів і будь-яких громадських закладів буде вірним рішенням. Ми завжди якісно виконуємо доручену роботу і здаємо її протягом призначених термінів. Часто для забезпечення спецодягу корпоративного стилю достатньо й невеликої вишивки.

Якщо Ви вже давно хотіли одяг брендувати і шукали професіоналів у своїй справі, звертайтеся в нашу компанію. Ми з ентузіазмом підходимо до своєї роботи і нам важливий якісний результат. Зробіть форму своїх співробітників красивою і легко впізнаваною, для закладів у сфері обслуговування це неймовірно важливо.