Мінімальне замовлення від 20 шт.

Нанесення логотипу на спецодяг

Корпоративний одяг, а також спеціальна уніформа використовується практично повсюдно. Корпоративний стиль, перш за все, підвищує рейтинг і імідж підприємства. Крім того нанесення логотипу на спецодяг дозволяє створювати уніформу, завдяки якій поліпшується командна робота в фірмі.

Нанесення логотипу на спецодягНа сьогоднішній день нанести на спецодяг логотип або будь-який напис не складає ніяких проблем. Сучасні технології та автоматизація різних робочих процесів дозволяє створювати точну комп'ютерну вишивку максимально оперативно, акуратно і якісно. Завдяки доступності такої послуги як комп'ютерна вишивка все більша кількість підприємств виявляють бажання нанести логотип на свій спецодяг.

Нанесення логотипу на спецодяг - це нескладна процедура, якщо компанія, що надає послугу, має сучасне обладнання для комп'ютерної вишивки. Вартість нанесення логотипу на спецодяг може варіюватися в залежності від обсягу замовлення, складності вишивки, кількості кольорів, а також деяких інших нюансів.

Створити свій фірмовий стиль Вам зможе допомогти компанія «Suitmaster». Ми зможемо вишити за допомогою комп'ютерної вишивки чітке і акуратне зображення Вашого логотипу, слогану і т.д. Наші розцінки вважаються дуже доступними. Постійним і оптовим клієнтам ми пропонуємо гнучку систему знижок.

Цікавить така послуга як нанесення логотипу на спецодяг? Якісно, ​​швидко і недорого таке завдання зможуть виконати фахівці фірми «Suitmaster». Ви не пошкодуєте, що довірили створення фірмового корпоративного стилю нашій команді!