Мінімальне замовлення від 20 шт.

Вишивки на майках футболках

Вишивки на майках футболкахСеред усіх можливих варіантів по нанесенню малюнків на одяг, вишивки на майках, футболках є найбільш довговічним, а тому і найбільш популярним варіантом. Причому Ви можете отримати як невеликий логотип на кишені, так і великий малюнок на всій площі одягу, але тільки за умови, що в компанії, до якої Ви звернетеся за цим, буде обладнання належного рівня.

У нашій компанії Ви можете замовити вишивку на футболках і майках, яка буде виконана фахівцями на кращому обладнанні, яке тільки можна знайти в країні. Тому і якість отриманої роботи, а також можливості щодо виконання робіт є вражаючими, а багато клієнтів співпрацюють тільки з нами в цій сфері. А так, як Ви можете замовити на майках і футболках вишивку з можливістю вибору малюнка незалежно від його складності.

Ми намагаємося пропонувати нашим клієнтам не тільки якісні роботи, але ще і різноманітні, тому у нас представлені не тільки вишивки на майках, футболках, замовити які можна у багатьох виконавців. Але також і повний цикл зі створення одягу для рекламних акцій або повсякденного використання.

Ви можете на майках і футболках замовити вишивку з розробкою дизайну повністю з нуля, так як ми маємо серед співробітників фахівців і в сфері дизайну одягу, які дадуть Вам поради щодо вибору загального вигляду майбутніх товарів ще на етапі обговорення.

Але перед тим, як ми приступимо до вишивки на майках або футболках, а також до будь-яких інших робіт, ми обов'язково повідомимо Вам точну ціну майбутньої роботи. І вона буде розраховуватися індивідуально виходячи з обсягу товарів і цілого ряду інших факторів.