Мінімальне замовлення від 20 шт.

Вишивка на пледі

Вишивка на пледіПослуга вишивки на пледі користується великим попитом у представників різних підприємств і організацій. Брендування пледів виконується для використання їх в якості подарунків клієнтам або співробітникам. Замовляють нанесення логотипу на них й для використання в готелях і антікафе, у представників туристичних організацій послуга також широко затребувана. Ми на неї пропонуємо вигідні умови і готові виконати відповідальні роботи в терміни.

Цікавить якісна вишивка на пледі? Замовити послугу від нашої компанії можна в будь-який час, ми виконаємо роботу професійно.

Приклади вишивок на пледах і одязі Ви можете подивитися на сайті, ми пишаємося роботами своїми і підходимо до нових проектів з ентузіазмом. Наша вишивка виглядає завжди красиво і естетично, вона стійка до прання і зберігається дійсно надовго. Ми використовуємо для робіт технологію машинної вишивки на пледах і тому малюнок завжди відповідає даним ескізам. Застосовуються для вишивки міцні і яскраві нитки, зображення або логотип добре поєднуються з кольором виробу і добре видні. Ми отримуємо від задоволених замовників приємні відгуки про виконані роботи, Ви теж не залишитеся розчаровані. Не відкладайте замовлення на вишивку на пледах і звертайтеся в дослідну компанію. Ми знаємо, як працювати з різними виробами такого типу і тому завжди досягаємо відмінних результатів.

Якщо у Вас з'явилися питання за послугою нанесення вишивки, то сміливо задавайте їх персоналу нашої компанії. Ми вказали телефонні номери на сайті і завжди раді новим клієнтам, над усіма проектами ми працюємо сумлінно.

Необхідна хороша вишивка на пледі? Замовте послугу у нас і грамотно виконані роботи Вам неодмінно сподобаються.