Мінімальне замовлення від 20 шт.

Комп'ютерна вишивка на одязі ціна

Комп'ютерна вишивка на одязі цінаКомп'ютерна вишивка здатна чудесно прикрасити одяг. Зображення вишите виглядає дуже акуратно, чітко, яскраво. Але крім цього є у неї і інші переваги, що впливають на область використання. Найважливіше – міцність і довговічність. Така вишивка витримає навіть дуже інтенсивну носку. Зображення не стане гіршим через часті впливи на нього. Довго воно зможе зберегти свій початковий вигляд. Тому не дивно, що саме в справі оформлення уніформ і спецодягу всякого найчастіше і використовується комп'ютерна вишивка на одязі. Ціна нанесення зображення не висока зовсім, а термін експлуатації – великий.

Ще одна перевага комп'ютерної вишивки на одязі - ціна. І це, мабуть, теж одна з найважливіших переваг. Адже коли мова йде про оформлення однієї речі, вартість буде менш важливою. А коли потрібно зробити нашивки на сотні футболок (якщо це частина уніформи працівників супермаркету, наприклад), економія, звичайно ж, не завадить. Ціна комп'ютерної вишивки на одязі низька тому, що це не ручна робота, а машинна. Візерунок наноситься автоматично на спеціальному верстаті. При тому, виходить узор кожен раз ідентичним. А це теж важливо для спецодягу.

Одним з видів діяльності нашої компанії – комп'ютерна вишивка на одязі. Ціна завжди приємна. Звертайтеся, якщо цікавить.

Лояльні ціни на комп'ютерну вишивку на одязі сприяють тому, що цим прийомом користуються все більше підприємств при розробці дизайну уніформи для співробітників. Зараз не треба придумувати щось складне і важко здійсненне. Простий однотонний одяг з вишитим логотипом компанії – вже чудовий варіант.

Зацікавила комп'ютерна вишивка на одязі? Ціна цікавить? Телефонуйте нам і запитуйте! Ми з задоволенням відповімо на запитання!