Мінімальне замовлення від 20 шт.

Вишивка на білій футболці

Вишивка на білій футболціСьогодні вишивка на білій футболці є не тільки способом самовираження, а й предметом моди. В Україні до вишитим узорів здавна мали особливе ставлення. На сьогоднішній день значення і символіка стібків має менш важливе значення, але люди зберегли естетичну та культурну цінність візерунка на одязі. Наше ательє надає можливість додати фарб до свого гардеробу і нанести сучасну вишивку на білу футболку або аксесуар.

Наші досвідчені співробітники вже багато років надають широкий спектр послуг для жителів Києва. До нас звертаються як приватні особи, які зацікавлені в якісній і довговічною вишивці на білій футболці, так і представники різний компаній, які хочуть забезпечити своїх співробітників красивою і практичною формою. Футболка є річним предметом одягу, проте дрібні деталі в її дизайні можуть надати характерний стиль. Ви можете звернутися до нас, щоб отримати вишивку свого логотипу на білій футболці для товаришів по службі або надати можливість для досвідчених працівників ательє вибрати більш оптимальне рішення. Робота з замовленнями здійснюється в кілька етапів, на одному з яких ми разом з клієнтом вибираємо дизайн одягу. Ви можете надати готовий візерунок або ж покластися на наш професійний досвід і сучасне обладнання. Рекомендуємо також ознайомитися і з іншими послугами нашої компанії, які можуть стати в нагоді корпоративним клієнтам.

Якщо Вас цікавить довговічна вишивка на білій футболці, яка не зійде з одягу після першого ж прання, звертайтеся до фахівців, які довели свій професіоналізм на прикладі багаторічної практики.


Зв'язатися з нами можна по телефону. Просто зателефонуйте нам, щоб уточнити вартість послуг і замовити вишивку для білого або кольорового футболки для підлеглих своєї компанії.