Мінімальне замовлення від 20 шт.

Машинна комп'ютерна вишивка на одязі

Машинна комп'ютерна вишивка на одязіУніформа теж може бути стильною і красивою. Для цього потрібно просто її оформити правильно. Не обов'язково вибирати складний крій і строкаті колірні рішення, щоб виділити працівників підприємства (магазину, фабрики, салону краси і так далі). Можна взяти навіть однотонний одяг простого крою, але доповнити його яскравими, оригінального дизайну нашивками. Машинна комп'ютерна вишивка на одязі – це відмінне рішення в разі уніформи. На нашивки в такому випадку найкраще відобразити логотип компанії. Це стильно, просто і зрозуміло.

Машинна комп'ютерна вишивка на одязі виручить тоді, коли потрібно за короткий час нанести логотип компанії на десятки, а то і сотні комплектів уніформи. Техніка комп'ютерної вишивки дозволяє за рекордно короткий термін створити багато повністю ідентичних малюнків. Адже некрасиво, коли у одного співробітника логотип більший за розміром, в іншого менший, колір відрізняється і таке інше. Красиво, коли у всіх уніформа однакова, аж до нашивки. Використання машинної комп'ютерної вишивки на одязі дуже просто вирішує таку проблему. Все буде однаково, акуратно, красиво.

Машинна комп'ютерна вишивка на одязі буде виконана якісно за короткий термін, якщо цією справою займеться наша компанія.

Ми – профі у вишивці всіх видів. Займаємося розробкою дизайнів і безпосередньо нанесенням візерунків на тканину. Машинною комп'ютерною вишивкою на одязі ми теж займаємося. Якщо потрібно замовити таку послугу, звертайтеся до нас. Нашою роботою Ви неодмінно залишитеся задоволені.

Якісна машинна комп'ютерна вишивка на одязі здатна зберігати первозданний вигляд дуже довго. Коли важлива зносостійкість, саме такий варіант вишивки буде найкращим рішенням.